In het vliegtuig naar Bali

Altijd leuk vroeg op 😜. Gelukkig ging het best vlot en waren de jongens nog te slaperig om te protesteren. We waren wel even bang dat er een rij bij de shuttlebus naar het vliegtuig zou zijn. Daar was geen sprake van, bijna heel de bus voor ons zelf.

Om 6:30 checkten we in bij Air Asia. Ook hier bijna geen rij. Er werd ons verteld dat de security pas om 7:15 open gaat en dat we wel al in de rij moesten gaan staan om onze vlucht te kunnen halen. Heel geruststellend, maar ook deze rij was zo gepiept. Na ons airport avontuur en Disney heb ik een beetje rijvrees gekregen denk ik, haha! Van een man kregen de jongens nog allemaal snoepjes en een vliegtuigje toegestopt. Hij moest nog wat bagage kwijt, maar toch lief. En toen ik een paar yen te kort kwam bij de drankautomaat werd mij ook meteen wat Yen toegestopt door een meisje. Superlief!

Bij de gate even al onze electronica met de powerbank opgeladen. We dachten er net op tijd aan dat we deze vlucht geen entertainment systeem hebben dus we moeten ons en de kinderen zelf vermaken. Snel even wat extra Netflix gedownload in het hotel. Het is namelijk 7,5 uur vliegen.

Geen tijd meer voor de giftshops, we gaan aan boord. We verlaten het mooie, lieve, gekke, schone, drukke, bijzondere Japan. Met die mooie cultuur, die lieve mensen en het heerlijke eten. Ik wordt er een beetje sentimenteel van totdat ik mij bedenk dat we onderweg zijn naar Bali! Over mooie cultuur, lieve mensen en heerlijk eten gesproken!

We vliegen met Air Asia wat een low cost airlines is. Eten en drinken koop je aan boord. Onze maaltijd hadden we van te voren geboekt en wordt netjes bezorgd bij je tafeltje. Voor de jongens een kindermenu met…. pizza!!! Ook de nasi Lemak en kip met rijst smaakte heerlijk. Als Indisch vliegtuigeten al smaakt, dat belooft wat voor straks.

We zitten in twee rijtjes van 2 achter elkaar. Heel relaxed, want verder niemand naast je. Jasper was de eerste 20 minuten een beetje vervelend, hij was ook supermoe. Hij viel al heel snel in slaap. Stijn volgde niet veel later. Mooi!

3 gedachtes aan “In het vliegtuig naar Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *