Nieuwe plek in Tokyo

Jeeeee!!!! Disney here we come!!! We zijn verhuisd naar een ander adresje en morgen en onvermorgen gaan we naar Disney Tokyo!!! Eerst een ritje met de metro. Zoals je ziet op de foto vind Jasper het heel leuk om de metrokaart te bestuderen. Vandaag reisden we ook weer met bagage, weer even wennen na de luxe van een auto te hebben gehad.

We zitten nu een stukje oostelijker van central Tokyo om dichterbij Tokyo Disney te zijn. We zitten in een hele relaxte wijk. Veel winkeltjes en restaurantjes, maar niet te druk. Ons appartement is ook twee keer zo groot dan ons vorige appartement in het centrum. Een heel fijn plekje!

Onderweg was Stijn in slaap gevallen in de draagzak. Bij aankomst hebben we hem op bed gelegd en hebben we met Jasper geluncht. Er zitten hier overal van die minisupermarktjes dus daar ben ik wat lekkers gaan halen.

In dit huis ligt heel veel speelgoed, dus de jongens vermaakten zich verder prima. Tussendoor propten we er wat worteltjes in om het groente quotum op peil te houden.

Online kochten we kaartjes voor Disney, maar die moet je geprint bij je hebben. Gelukkig kun je in Japan bij de 7-eleven heel makkelijk printen. Kaartjes even op een USB gezet en bij een automaat kun je een printje maken. Ik verwachtte een of ander moeilijk apparaat in het Japans, maar was supersimpel en kon in het Engels.

Na het printen heb ik bij een Italiaans restaurantje een paar pizza’s gehaald. Opvallend hoe de pizzatentjes hier pizza maken tot een kunst hebben verheven. Heel geconcentreerd wordt er een pizza vers gemaakt en in de houtoven gebakken. Het smaakte ook weer goed!

Een gedachte aan “Nieuwe plek in Tokyo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *