Tweede dag Disney

Ons tweede dagje Disney vandaag. We kenden beter de weg en hadden een plan dus was een succesvol dagje. We konden zelfs wat fast passes op de kop tikken waardoor je niet zo lang in de rij hoeft te staan.

We begonnen de dag met een ritje it’s a small world. Jasper zijn favoriet en wij vinden hem ook erg leuk. De rest van de dag bezochten we de volgende attracties:

– Buzz light year. Een rit met een karretje dat je zelf kunt draaien en met een laserpistool kun je punten bij elkaar schieten

– Monsters Inc. Een rit met een karretje en met bijbehorende zaklamp kun je op dingen schijnen die dan extra bewegen. Beetje jammer dat de rij 65 min duurde i.p.v. de 40 die aangekondigd waren.

– Western Railroad. Stoomtrein die rondje maakt door deel van het park en waar je langs indianen en dino’s komt

– River boat. Stoomboot waarbij je onderweg ook van alles ziet.

– Pooh’s hunny hunt. Met Winnie de poeh op zoek naar honing.

– Aloha Tiki show. Showtje met pratende papegaaien.

– Space mountain. Achtbaan in het donker. Ik ben met een fast pass alleen geweest terwijl de mannen popcorn aten. Gaaf!

Tot een uur of 3 was het droog. Daarna weer veel regen. Om 6 uur namen we een taxi naar ons appartement. Bij de shop mochten ze eerst allebei nog iets uitzoeken. Enige vereisten was dat het in hun broekzak moest passen. Na wat rond gelopen te hebben en in de zak gepast te hebben werd er een autootje gekozen. Zelf heb ik nog een kleine Minnie Mouse in kimono gekocht.

Terug bij ons appartement hebben we beneden bij een restaurantje Okonomiyaki gehaald. Dat is een soort hartige pannenkoek met geraspte kool, vlees en vis. Superlekker! Het mevrouwtje van het restaurant vroeg of we boven verbleven en kwam het eten vervolgens brengen bij ons appartement. De kosten? €10 totaal en buikjes vol!

Wat een leuke ervaring was Disney! Maar wat kan zo’n park een gedoe zijn. Toen we ergens in de rij stonden zei ik tegen Maarten dat ik een dagje pretpark tot nu toe het ingewikkelds vond van onze reis. Mensen die ons bewonderen omdat we deze reis maken? Ik bewonder mensen die met kleine kinderen naar een pretpark gaan 😉

2 gedachtes aan “Tweede dag Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *